Οι προπονητές μας

Τους προπονητές της ακαδημίας τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η όρεξη για να σου μάθουν την τεχνική και τη τακτική του τένις .

Για εμάς, ο κάθε μαθητής χρειάζεται μία διαφορετική προσέγγιση, γιατί στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει, έτσι ώστε να απολαμβάνεις το παιχνίδι και όταν νικάς… αλλά και όταν χάνεις.

Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σου τις γνώσεις μας ώστε να ζήσεις κοντά μας μία συναρπαστική εμπειρία!

Lambros-stergioulis-2.jpg
Λάμπρος Στεργιούλης
Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα...
Sofia-Vasilopoulou-1.jpg
Σοφία Βασιλοπούλου
Professional trainer
Ονομάζομαι Σοφία Βασιλοπούλου και είμαι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων με α' ειδικότητα στην...

Οι προπονητές του tennislab academy, έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Επικοινωνία Επικοινωνία

Μαθήματα τέννις από επαγγελματίες προπονητές - Τι λένε για εμάς

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΤΟ TENNIS ΩΣ ΑΘΛΗΜΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.

Κατερίνα ΜπίτζιουΜαθήτρια τένις

O ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ HARDWORKING. ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ.

Τζίνα ΑργυροπούλουΜαθήτρια τένις

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ COACH ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Πολυδεύκης ΛουκόπουλοςΜαθητής τένις

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ – ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΩΘΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Γιώργος ΠαπαντάκοςΜαθητής τένις

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

Θεώνη Καραμπετιάν