Το τένις είναι ένα απολαυστικό άθλημα!

Μέσα απ’ το τένις μπορείς να αναπτύξεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου ικανότητες .

Ωστόσο το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το ότι σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

Μέσα από τα μαθήματα τένις και τα παιχνίδια μπορείς να δεις πόσα πράγματα βρίσκουν εφαρμογή στη καθημερινότητά σου, τόσο με τη διαχείριση των υποχρεώσεών μας όσο και με τις ανθρώπινες σχέσεις !

Είναι ένα άθλημα, που σε πολλές περιπτώσεις, σου δίνει το δικαίωμα της επιλογής ή των επιλογών και σε βάζει σε διαδικασία να μάθεις να επιλέγεις την πιο κατάλληλη για εσένα.

Αν θες να ζήσεις την εμπειρία θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε.

Σε περιμένουμε!

Για όλα τα επίπεδα & οποιαδήποτε ηλικία!

Οι προπονητές μας καλύπτουν όλα τα επίπεδα, από αρχάριο -για αναψυχή- μέχρι μέτριο και αγωνιστικό τμήμα και από 4 χρονών (mini tennis) μέχρι οποιαδήποτε ηλικία!

Τα μαθήματα τένις μπορούν να είναι είτε ατομικά, είτε σε γκρουπ (μέχρι 6 ή και περισσοτέρων ατόμων).

Τι λένε για εμάς

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

Θεώνη Καραμπετιάν

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ – ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΩΘΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Γιώργος ΠαπαντάκοςΜαθητής τένις

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ COACH ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Πολυδεύκης ΛουκόπουλοςΜαθητής τένις

O ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ HARDWORKING. ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ.

Τζίνα ΑργυροπούλουΜαθήτρια τένις

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΤΟ TENNIS ΩΣ ΑΘΛΗΜΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.

Κατερίνα ΜπίτζιουΜαθήτρια τένις